Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаУ статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.Документ Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаДосліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.