root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Статті
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Hubenia, Vyacheslav
1
search.filters.author.Bondar, Natalia
1
search.filters.author.Karabets, Ylia
1
search.filters.author.Pavliuchenko, Elena
1
search.filters.author.Sharan, Andrii
Детальніше
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.bakery
1
search.filters.subject.functional and technological properties
1
search.filters.subject.granulation, chemical composition
1
search.filters.subject.борошно зародку кукурудзи
1
search.filters.subject.кафедра технології зберігання і переробки зерна
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Hubenia, Vyacheslav
×
Ключове слово: search.filters.subject.bakery
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
The expediency of using corn germ flour in bakery products
(
2017
)
Karabets, Ylia
;
Sharan, Larisa
;
Hubenia, Vyacheslav
;
Bondar, Natalia
;
Pavliuchenko, Elena
;
Sharan, Andrii
Показати більше
In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.
Показати більше