Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples received by the convection-thermoradiation method of drying
    (2019) Strelchenko, Ljudmila; Dubkovetskyy, Igor; Malezhik, Ivan
    The influence of differential heat treatment on products from apples with different sugar content in semi-finished products is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters
    (2016) Malezhik, Ivan; Strelchenko, Ljudmila; Dubkovetskyy, Igor
    During drying apple snacks to obtain high-quality product should choose optimum parameters of drying and rational use of energy, materials and time. The intensity of the thermal radiation-convection drying largely depends on the capacity of heaters, used for the process. The purpose of the given research is to determine the optimal load heaters. Під час сушіння яблучних снеків для отримання високоякісного продукту слід вибирати оптимальні параметри сушіння та раціональне використання енергії, матеріалів і часу. Інтенсивність сушіння теплового випромінювання-конвекції багато в чому залежить від потужності нагрівачів, що використовуються для процесу. Метою даного дослідження є визначення оптимального навантажувального нагрівача.