Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Attractiveness of the enterprise for the market
    (2021) Belova, Tatyana; Porokhnya, Anna
    The essence of the concept of "enterprise attractiveness" is considered. The definition and significance of the attractiveness of the enterprise for the market by different authors is given. The significance of this phenomenon for the national economy is proved. Competitive advantages are determined, which allow to form market attractiveness. The list of techniques that allow to quantify the attractiveness of the enterprise for the market. The importance of matrix methods in determining the attractiveness of the enterprise is emphasized. Розглянуто сутність поняття "привабливість підприємства". Наведено визначення та значення привабливості підприємства для ринку різними авторами. Доведено значення цього явища для національної економіки. Визначено конкурентні переваги, які дозволяють формувати привабливість ринку. Перелічені методики, що дозволяють кількісно визначити привабливість підприємства для ринку. Підкреслено важливість матричних методів у визначенні привабливості підприємства.
  • Ескіз
    Документ
    Use of sensory analysis recommendations for evaluation of organoleptic indicators of quality of goods
    (2019) Belova, Tatyana; Porokhnya, Anna
    The basic techniques of sensory analysis, which are used in the evaluation of organoleptic indicators of product quality, are considered. The main methods of product quality evaluation are described. It is emphasized the importance of carrying out an organoleptic assessment of both the quality of finished products and the raw materials from which they are made. For example, indicators are presented, which evaluated the quality of sugar biscuits. The advantages and disadvantages of sensory analysis are indicated.