Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread
    (2017) Silchuk, Tatiana; Bilyk, Olena; Kovbasa, Vladimir; Zuiko (Kulinich), Vira
    The accelerated technology to prepare rye-wheat bread at mini-enterprises and restaurants was proposed. The technology involves the use of acidulants. The multicomponent acidulants “Optimum 1” and “Optimum 2” were developed to intensify the technology of rye-wheat bread. Для виробництва житньо-пшеничного хліба на міні підприємствах та в закладах ресторанного господарства запропоновано прискорену технологію його виготовлення шляхом використання підкислювачів. Розроблено полікомпонентні підкислювачі «Оптимальний 1» та «Оптимальний 2». Їх оптимальне дозування, 2 % до маси борошна, сприяє скороченню технологічного процесу у 2,5…3 рази та забезпечує збереження сві­жості готових виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
    (2017) Silchuk, Tatiana; Bilyk, Olena; Kovbasa, Vladimir; Zuiko (Kulinich), Vira
    The accelerated technology to prepare rye-wheat bread at mini-enterprises and restaurants was proposed. The technology involves the use of acidulants. The multicomponent acidulants “Optimum 1” and “Optimum 2” were developed to intensify the technology of rye-wheat bread. Для виробництва житньо-пшеничного хліба на міні підприємствах та в закладах ресторанного господарства запропоновано прискорену технологію його виготовлення шляхом використання підкислювачів. Розроблено полікомпонентні підкислювачі «Оптимальний 1» та «Оптимальний 2». Їх оптимальне дозування, 2 % до маси борошна, сприяє скороченню технологічного процесу у 2,5…3 рази та забезпечує збереження сві­жості готових виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the dought
    (2016) Silchuk, Tatiana; Zuiko (Kulinich), Vira
    There was analyzed influence of elaborated complex additives on biochemical processes in the dough and on bread quality. There was analyzed changes in balance of sugars in the dough with acidulants.