Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производствах
    (2011) Ободович, Александр Николаевич; Чайка, А. И.; Недбайло, Александр Николаевич; Лымарь, А. Ю.
    Вивчена можливість застосування дискретно-імпульсного вводу енергії в технології бродильного і хлібопекарського виробництва. Встановлено, що використання методу в технології виробництва спирту з крохмаловмісної сировини дозволить скоротити тривалість процесу від 72 до 40 годин, збільшити міцність бражки від 9,0 до 10,4 %.Изучена возможность применения дискретно-импульсного ввода энергии в технологии бродильного и хлебопекарного производства.