Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Technology of minced products from hydrobionts and poultry meat for health purposes(2022) Svidlo, Karyna; Karpenko, Liudmyla; Mamchenko, Liudmyla; Kolisnychenko, TеtianaУ статті представлені результати дослідження проблеми розроблення технології харчової продукції оздоровчого призначення. Метою статті є наукове обґрунтування та розроблення технології м’ясних фаршевих виробів з м’яса птиці із додаванням лляного борошна, овочевих пюре, концентрату сироваткового білку. У ході дослідження встановлено волого- та жироутримуючі здатності фаршів з м’яса птиці із додаванням лляного борошна, овочевих пюре, концентрату сироваткового білку в різних комбінаціях та адгезійне напруження фаршевих мас. Проведено дослідження показників якості січених виробів з комбінованих фаршевих мас.Документ Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування(2011) Іванова, Вікторія Джанівна; Івчук, Надія Павлівна; Хлєбутіна, М. С.Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини.