Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Argumentation of the efficiency of food fibers usage in bread and bakery products technologies(2016) Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Balyas, NataliaIn this article the appropriateness of bread and bakery products enrichment with the food fibers was examined. The main means of the enrichment were analyzed and their efficiency was proved. It has been found that the most favourable among the existing means of bread and bakery products enrichment is adding the purified products of food fibers.Документ Використання лактулози при виробництві кексів(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія ПетрівнаСтаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.