Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Проблема продовольчого забезпечення армій, як фактор розвитку харчових технологій
    (2016) Пивоваренко(Михалко), Олена Андріївна
    У статті досліджується проблема продовольчого забезпечення армій, як фактор розвитку харчових технологій. In the article the problem of food security armies, as a factor in the development of food technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
    (2005) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
    У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
  • Ескіз
    Документ
    Новые технологии и перспективные направления в развитии консервного производства
    (2004) Крыжова (Венглюк), Юлия Петровна
    Оптимизированы компоненты и разработаны 4 рецептуры консервов с использованием текстурированной сои, сладкого перца, моркови, лука репчатого свежего, томатной пасты, муки пшеничной, которые содержат минимальное количество жира и обеспечивает потребность в пищевых продуктах разных слоев населения. Components are optimized and designed 4 recipes using canned textured soy, sweet peppers, carrots, fresh onions, tomato paste, wheat flour, which contain a minimal amount of fat and provides the need for food products of different sectors of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування крові як кольороформуючої добавки
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Усатюк, Світлана Іванівна
    Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.