Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти
    (2007) Попова, Інна Вадимівна; Лезенко, Галина Олександрівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Мірошник, Володимир Олександрович
    Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну
    (НУХТ, 2007) Попова, Інна Вадимівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Олійник, Алла Василівна; Лезенко, Галина Олександрівна
    Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.
  • Ескіз
    Документ
    Получение фруктозо-олигосахаридных смесей с помощью электроимпульсных технологий
    (2007) Попова, Инна Вадимовна; Маринин, Андрей Иванович; Украинец, Анатолий Иванович; Лезенко, Галина Александровна; Васылив, Владимир Павлович; Дашковский, Юрий Александрович; Олишевский, Валентин Викторович
    В статье дается анализ использования электро-гидравлический эффект фруктозы и олиго-сахаридных смесей. На основании представленных материалов, мы сделали provde вывод о перспективах электро-гидравлическим шествие инулин цикория и суспензий по сравнению с другими методами.
  • Ескіз
    Документ
    Рентгенофлуоресцентный анализ элементного состава сахаросодержащего сырья
    (2007) Лезенко, Галина Александровна; Вдовенко, А. О.; Павленко, Вадим Александрович; Попова, Инна Вадимовна; Хомичак, Любомир Михайлович
    В статье дается анализ использования рентгенофлуоресцентного анализа сахаросодержащего сырья цикория. На основании представленных материалов, мы сделали вывод о перспективах определения элементного состава сырья от условий хранения.