Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти(2007) Попова, Інна Вадимівна; Лезенко, Галина Олександрівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Мірошник, Володимир ОлександровичВстановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.Документ Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну(НУХТ, 2007) Попова, Інна Вадимівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Олійник, Алла Василівна; Лезенко, Галина ОлександрівнаЗдійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.Документ Получение фруктозо-олигосахаридных смесей с помощью электроимпульсных технологий(2007) Попова, Инна Вадимовна; Маринин, Андрей Иванович; Украинец, Анатолий Иванович; Лезенко, Галина Александровна; Васылив, Владимир Павлович; Дашковский, Юрий Александрович; Олишевский, Валентин ВикторовичВ статье дается анализ использования электро-гидравлический эффект фруктозы и олиго-сахаридных смесей. На основании представленных материалов, мы сделали provde вывод о перспективах электро-гидравлическим шествие инулин цикория и суспензий по сравнению с другими методами.Документ Рентгенофлуоресцентный анализ элементного состава сахаросодержащего сырья(2007) Лезенко, Галина Александровна; Вдовенко, А. О.; Павленко, Вадим Александрович; Попова, Инна Вадимовна; Хомичак, Любомир МихайловичВ статье дается анализ использования рентгенофлуоресцентного анализа сахаросодержащего сырья цикория. На основании представленных материалов, мы сделали вывод о перспективах определения элементного состава сырья от условий хранения.