Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні сорти винограду в Україні
    (2018) Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
    Метою дослідження було дослідити якісні показники малопоширених сортів червоного винограду і їх придатність для виробництва червоних вин
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні
    (2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Куц, Анатолій Михайлович; Полешко, Надія Вадимівна
    У статті досліджено якісні показники малопоширених сортів червоного винограду Голубок (Закарпатська область) і Темпранільйо (Миколаївська область) та їх придатність для виробництва червоних столових сортових вин. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники винограду, а також виноматеріалів, виготовлених із зазначених сортів винограду. Досліджувані малопоширені сорти винограду в Україні визначають, головним чином, органолептичні якості виноматеріалу — від ароматів і тонів у букеті до спирту, кислотності і танінів — у смакові.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні сорти винограду в Україні
    (2018) Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
    Метою дослідження було дослідити якісні показники малопоширених сортів червоного винограду і їх придатність для виробництва червоних вин. The purpose of the study was to investigate the qualitative indices of the low-yielding varieties of red grapes and their suitability for the production of red wines.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні сорти винограду в Україні
    (2018) Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Метою дослідження було дослідити якісні показники малопоширених сортів червоного винограду і їх придатність для виробництва червоних вин. The purpose of the study was to investigate the qualitative indices of the low-yielding varieties of red grapes and their suitability for the production of red wines.