Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Цифровізація системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості(2024) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ статті розглянуто основні тенденції цифровізації системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості в частині моніторингу, для адекватного та постійного управління з урахуванням усіх факторів, що впливають на стан охорони праці. Розглянуто сервісні та програмні продукти з охорони праці, виконано аналіз їх функціональності, використання, можливості синхронізації єдиного інформаційного середовища СУОП харчових підприємствДокумент Вплив викидів котлоагрегатів харчових підприємств на якість атмосферного повітря(2023) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСтаття присвячена актуальній темі впливу викидів продуктів згорання при роботі котельних агрегатів підприємств харчової промисловості України на якість атмосферного повітря за умови спалювання різних видів палива. Наведено дані стосовно джерел, складу, характеристик викидів котлоагрегатами підприємств харчової промисловості у навколишнє середовище та негативний вплив газових викидів, аерозолів, оксидів металів які утворюються під час спалювання органічних палив в енергетичних установкахДокумент Аспекти впровадження інформаційної системи екоменеджменту на підприємствах харчової промисловості(2023) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ статті проведено аналітичний огляд сучасних методів зниження негативного впливу підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропонована покрокова послідовність реалізації створення інформаційної системи управління навколишнім середовищем харчове підприємство знизить витрати, підвищить продуктивність праці і якості харчових продуктів, зменшити аварійність, розширити ринки збуту тощо