Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Усовершенствование системы управления охраной труда на предприятиях пищевой промышленности
    (2013) Евтушенко, Ольга Владимировна
    В статье автор рассматривает современные состояние системы управления охраной труда и предлагает усовершенствованный метод управления системой охраной труда на основе сочетания статистического анализа, экспертной оценки с ранжированием факторов и комбинированного прогнозирования рисков производственного травматизма с реализацией алгоритма формирования предложений по улучшению условий труда на предприятиях пищевой промышленности. The author considers the current state of the OSH management system and provides an improved method of controlling the OSH system based on a combination of statistical analysis, expert assessment and ranking factors and risk prediction combined with the implementation of occupational injuries formation algorithm proposals to improve working conditions in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Оценка риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности с учетом тяжести его последствий
    (2013) Евтушенко, Ольга Владимировна
    Предложен новый подход при оценивани риска травмирования работников предприятий на основе показателей частоты травматизма со смертельным и без смертельного последствия, что позволит обосновано принимать решения по его профилактике на предприятиях пищевой промышленности. A new approach for estimating the risk of injury to employees of companies based on indicators of the frequency of accidents with fatal and non-fatal consequences that can justify its decisions on prevention in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Моделирование оценки рисков травмирования на предприятии
    (2013) Евтушенко, Ольга Владимировна
    Для моделирования оценки рисков травмирования на предприятии, предложена матрица расчёта количественных показателей рисков по каждой причине и виду события. To model the risk assessment of injury in the enterprise, proposed matrix calculation of quantitative risk indicators for each cause and the type of event that is contained in the form of mandatory annual statistical reports and traditionally analyzed separately, independently of each other.
  • Ескіз
    Документ
    Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine
    (2013) Evtushenko, Olga; Klepikov, Igor
    The aim of this work is carrying out of statistical analysis of occupational injuries among Food Industry employees. The object of research is occupational injury in Food Industry for 2003-2011 period. Status of occupational injury in Ukraine was analyzed for 2003-2011 period. We show a results of occupational injury dynamic research in Food Industry of Ukraine from 2003 to 2011 years. Distribution for male and female injured employees on enterprises of Food Industry was performed. Indexes of injury rate and heaviness were calculated. And finally, distribution of accidents for main reasons, sorts of events, profession group, age, work experience was performed.