Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters(2017) Dolomakin, Yuriy; Babanov, Igor; Shevchenko, Andrii; Babkina, IrinaДосліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic actionДокумент Розрахунок кінетики відокремлення фаз при пресуванні дисперсних матеріалів у шнекових пристроях(2006) Штефан, Євгеній Васильович; Іващенко, Б. П.Подано методику визначення змінення кон-центрації фаз у дисперсних матеріалах, що оброб-ляються в шнекових пристроях. Методика враховує конструктивно-технологічні параметри шнека, а також реологічні та структурно-механічні влас-тивості дисперсних систем. The technique of the concentration changing definition of phases in disperses materials, which are processed in screw devices is submitted. The technique takes into account the screw constructive - technological parameters, and also reological and structural - mechanical properties of disperse systems.Документ The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process(2012) Telychkun, Volodymyr; Shtefan, Yevgenii; Telychkun, YuliiaThe problem of mathematical model designing of the heat-mass transfer in bread baking is considered. The analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the computer technologies using. Проблема розробки математичної моделі тепломасообміну в випічці хліба вважається важливою. Представляється в аналітичній частині математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання комп'ютерних технологій.Документ Построение аналитической модели процессов деформирования дисперсных материалов(2003) Штефан, Евгений Васильевич; Блаженко, Сергей ИвановичВ работе представлены разработки аналитической модели процесса механической обработки дисперсных материалов. Предложенная система уравнений, которая позволяет эффективно выполнять проектировочные расчеты оборудования пищевых производств. In the work presents the development of an analytical model of the process of the mechanical processing materials dispersed. The proposed system of equations that can effectively perform calculations designing equipment food industry.Документ Построение аналитической модели процессов деформирования дисперсных материалов(2003) Штефан, Евгений Васильевич; Блаженко, Сергей ИвановичПредставлено математическое описание закономерностей деформирования дисперсных материалов. Системы уравнений,которые определяющих физическое состояние форм использования известных алгоритмов расчета деформирования гомогенных материалов. The mathematical description of the laws of deformation of dispersed materials is presented. Systems of equations that define the material physical state is obtained in the convenient form for using known algorithms for the deformation of homogeneous materials calculating.