Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електронагріву
    (2017) Журбицький, Юрій Михайлович; Бойко, Володимир Олександрович; Мельник, Biктоp Андрійович; Прядко, Микола Олексійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Калініченко, Микола Федорович; Баскевич, С. П.; Суховій, Т. А.
    Наведені перевагиінтенсифікації процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електричного нагріву. The advantages of intensifying the process of preparation of the last crystallization of the cemetery to centrifugation by means of electric heating are given.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка середньої товщини шару міжкристального розчину на полідисперсних кристалах цукру в процесі центрифугування цукрових утфелів
    (2014) Мирончук, Валерій Григорович; Підгорний, Володимир Васильович; Кузьменко, Борис Володимирович
    Розглянуто вплив полідисперсності кристалів цукру в утфелі на товщину шару міжкристалевого розчину, що залишається на поверхні кристалів після його відділення в процесі відцентрового фільтрування на центрифугах. Від товщини цього шару залежить кількість води необхідної для промивання кристалів цукру. Запропоновані математична залежність для визначення маси залишкового міжкристалевого розчину на поверхні кристалів цукру після відділення від цукрового утфеля першого відтоку на центрифузі. The study focuses on the influence of sugar crystal polydispersity in massecuite on the interstitial liquor density that is left on the crystal surface after its separating in the result of centripetal and centrifugal filtering. This layer density determines water quantity required to wash sugar crystals. The study suggests a mathematical relation to calculate the mass of the residual interstitial liquor on the surface of sugar crystals after centrifugation separating of the first runoff from massecuite.
  • Ескіз
    Документ
    Гранулометрический состав кристаллов сахара ІІ и ІІІ кристаллизации
    (2005) Кузьменко, Борис Владимирович; Штангеев, Валерий Остапович; Сущенко, А. К.; Власенко, А. В.; Антоновский, Валерий Николаевич; Мирончук, Валерий Григорьевич
    Показано влияние гранулометрического состава кристаллов сахарного утфеля II и III кристаллизации на эффективность работы центрифуг и качество мелассы. The influence of granulometric composition crystals of sugar massecuite II and III crystallization is shown on performance centrifuges and quality of molasses.