Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру
    (2010) Подобій, Олена Валеріївна; Воловик, Людмила Сергіївна; Мірошников, Олег Миколайович; Уманська, А. О.; Долотенко, Є. Ю.
    Досліджено вплив жирності різних видів кефірів на величину поверхностное натяжение и работу міжмолекулярних сил щеплення (роботу когезії). На основі експериментальних даних встановлено, що при збільшенні частки молочного жиру в кефірах різних торгових марок поверхневий натяг та робота когезії зменшуються.