Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Investigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grinding(2019) Yeremeeva, Olena; Kharchenko, Yevgen; Tkachenko, Hennadii; Shapoval, Iryna; Hryhorenko, OlenaThe publication discusses the results of a study of modes of grinding enriched grinding products in a roller mill 1 of the grinding system. The research methodology is described. The influence of the grinding mode in a roller machine on the grinding efficiency in the impact dismembrator is shown. В публікації розглянуто результати дослідження режимів подрібнення збагачених продуктів подрібнення у вальцьовому верстаті 1 розмелювальної системи. Описано методику досліджень. Показано вплив режиму подрібнення у вальцьовому верстаті на ефективність подрібнення у ентолейторі-дисмембраторі.Документ Влияние режимов измельчения драных систем на выход круподунстовых продуктов(2014) Харченко, Евгений Иванович; Ильчук, Виктор Борисович; Еремеева, Елена АнатольевнаВ статье приведены результаты исследования режимов измельчения зернопродуктов на І, ІІ, ІІІ драных системах и выхода отдельных классов продуктов измельчения. На основе экспериментальных данных показаны возможные оптимальные режимы измельчения. The article presents the results of research output krupodunstovyh products and flour by grinding wheat on three systems with ragged quality grinding depending on modes of grinding, which are characterized by general extraction products. Research-based recommendations on the tattered regimes grinding systems.Документ Исследование выхода крупяных продуктов при изменении режимов измельчения драных систем(2014) Харченко, Евгений Иванович; Шаран, Андрей Васильевич; Еремеева, Елена АнатольевнаВ статье приводятся результаты исследования выхода круподунстовых продуктов и муки при измельчении зерна пшеницы на трех драных системах при сортовом помоле в зависимости от режимов измельчения, которые характеризуются общим извлечением продуктов. На основе проведенных исследований даны рекомендации режимов измельчения на драных системах. The article presents the results of research of flour and semolina yield during wheat grinding on three break systems depending on modes of grinding process, which are characterized by total yield of the products. Accordingly to results of the researches, the recomendations the recommendations were developed for break systems of grinding process.