Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Якість поверхонь деталей обладнання АПК, одержаних пластичним деформуванням
    (2014) Клюк, Олександр Дмитрович; Дзюб, Олександр Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович
    Вимірювання твердості показує, що на накатаній поверхні нарізі внаслідок зміцнення поверхневого шару металу виникає наклеп. Measurement of hardness shows that the surface of the rolled thread due to the strengthening of the surface layer of the metal occurs libel.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту
    (2003) Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Встановлено позитивний вплив використання стабілізаційної системи — сироватко-желатинового комплексу (СЖК) на консистенцію продукту. Визначено її оптимальну дозу. Досліджено компресійні властивості молочно-солодового десерту під час зберіганні. The positive influence of the stabilization system - whey gelatin complex (WGC) the consistency of the product. The optimal dose of WGC was defined. Compression properties of the investigated dairy dessert malt in storage.