05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7363
Переглянути
Документ Технологія зернового екстракту із тритікале(2014) Бойко, Марина ІванівнаНа основі проведених досліджень підібрано раціональні параметри та режими приготування зернового екстракту із тритікале, визначено фізико-хімічні та органолептичні показники готового продукту, досліджено вміст біологічно активних речовин. Доведено доцільність використання зернового екстракту із тритікале у виробництві пива та хлібного квасу. Розроблено принципову та апаратурно-технологічну схеми приготування зернового екстракту із тритікале, необхідну нормативну документацію. On the basis of the conducted researches optimum parameters and modes are neat, certainly physical and chemical and organolepticheskie indexes of the prepared product, content of bioactive matters is investigational. Expedience of the use of corn extract is well-proven from triticale in the production of beer and panary kvass. Developed of principle and apparatus technological charts of preparation of corn extract from tritikale, necessary normative document. Certainly socio-economic efficiency of production of corn extract from tritikale, the expected economic effect is expected.