2019
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28926
Переглянути
Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2019) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників VІІІ Всеукраїнської науково- практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання.