2019
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28926
Переглянути
Документ Перспективи розвитку цукрової промисловості України(2019) Національний університет харчових технологій26 березня по 27 березня 2019 року в Національному універ-ситеті харчових технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України ―Перспективи роз-витку цукрової промисловості України‖. Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Націо-нальна асоціація цукровиків України, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал ―Цукор України‖ та інфорамаційний бюлетень ―Вісник цукровиків України‖. У роботі конференції взяли участь фахівці 34 цукрових заводів України, керівники галузі, власники агропромхолдингів, керівники цукрових компаній та заводів, представники науко-во-дослідних, учбових, проектних інститутів та понад 40 фірм та організацій, що працюють в галузі цукрового виробництва. На кон-ференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Німеччини, Данії. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів.