08.06.01 - Економіка, організіція і управління підприємствами
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7371
Переглянути
Документ Теоретико-методичні основи аналізу та врахування господарського ризику в діяльності підприємств (на прикладі хлібопекарської галузі)(2006) Скопенко, Наталія СтепанівнаДисертацію присвячено розробці теоретичних, методичних і практичних засад інтегральної оцінки та врахування ризику в обґрунтуванні основних напрямів ефективного управління господарською діяльністю підприємств хлібопекарської галузі. Представлена робота дозволяє дослідити сукупність ризиків господарської діяльності підприємств хлібопекарської галузі та розробити універсальні рекомендації управління ризиками на єдиній методичній основі. The dissertation is dedicated to development of theoretical, methodological and practical backgrounds of the integral assessment and consideration of risk for justification of the main directions of effective management of bakeries. The manuscript allows to study all the bakery business risks as a whole and to develop the universal recommendations of risk management based on the single methodology.