Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8980 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Роль міжнародних організацій та професійних асоціацій у розвитку винного та гастрономічного туризму(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Місце спортивного туризму в соціально-економічній системі дестинації(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Строянівська, , Надія ІванівнаДокумент Обґрунтування стратегії розвитку туристичного підприємства(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Саміленко, Дмитро АндрійовичДокумент Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контексті(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Туристична перспектива пішохідного туризму для сталого розвитку Карпатського регіону(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Курбацький, Ілля ЮрійовичДокумент Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини(2022) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.Документ Цільова ферментація виробів з м’яса птиці(2022) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичОписано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.Документ Технології пастеризованих ковбасних виробів збагачених гемовим залізом(2022) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано результати досліджень пастеризованих ковбас з гемовим залізом.Документ Обгрунтування технології безглютенових борошняних кондитерських виробів(2022) Мацук, Юлія Анатоліївна; Ніколайчук, Єлізавета Олексіївна; Пасічний, Василь МиколайовичОтримано результати органолептичної оцінки безглютенових бісквітів.