Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нейромережевого регулятора в автоматизованій системі очищення стічних вод молокопереробних підприємств(2018) Заєць, Наталія Анатоліївна; Штепа, Володимир МиколайовичПотужний розвиток підприємств харчової промисловості України обумовлює посилену зацікавленість прикладної екології до даної галузі народного господарства. Powerful development of the enterprises of the food industry of Ukraine causes the increased interest of applied ecology to this branch of the national economy.Документ Аналіз системи управління процесами очищення і знешкодження промислових стічних вод(2017) Тимощук, Олександр Ігорович; Заєць, Наталія АнатоліївнаУмови вирощування грибів мають свої особливості. Так, температура повітря в період зростання шампіньйонів повинна підтримуватися у діапазоні 18…20 ºС. Вихід за межі діапазону викликає погіршення якості плодових тіл і зниження врожайності. The conditions for growing mushrooms have their own characteristics. Thus, the air temperature during the growth of champignons should be maintained in the range of 18 ... 20 ° C. The out-of-range causes deterioration in the quality of fruit bodies and a decrease in yield.