Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
    (2013) Rashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
    We developed butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка.
  • Ескіз
    Документ
    The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production
    (2011) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara
    We were the first who developed the functional types of butter with herbal supplements – such as polysaccharides and cryopowders.Ми були першими, хто розробили функціональні типи масла з рослинними добавками - такими як полісахариди і кріопоршки.
  • Ескіз
    Документ
    Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
    (2013) Rashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
    According to the results of differential scanning calorimetry, X-ray diffraction, scanning electron microscopy and Raman spectroscopy the studies of butter crystaline fat phase showed that butter is complex nanocrystal heterogeneous system. Результати диференціальної скануючої калориметрії, рентгенівської дифракції, скануючої електронної мікроскопії та Раман-спектроскопії показали, що вершкове масло є складною гетерогенною нанокристаллічною системою.
  • Ескіз
    Документ
    Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
    (2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara
    We developed technology and assortment of butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot. Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.