Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The relevance of craft beverage production based on buttermilk
    (2023) Shymanyuk, Illia; Grek, Olena; Tymchuk, Alla
    Relevant trend in craft production is the organization of complex processing of buttermilk into dessert drinks, including those with increased viscosity with various plant ingredients, the purpose of which is to enrich the product, give it a fuller taste, increase shelf life, and change organoleptic characteristics. Актуальним напрямом у крафтовому виробництві є організація комплексного перероблення маслянки на десертні напої, в тому числі з підвищеною в’язкістю із різними рослинними інгредієнтами, метою додавання яких є збагачення продукту, надання повноти смаку, підвищення термінів зберігання, зміна органолептичних показників.
  • Ескіз
    Документ
    Change in quality indicators of curd mass based on protein-berry clots during storage period
    (2021) Pshenychna, Tetyana; Grek, Olena; Shymanyuk, Illia
    The change in the active acidity of the curd mass based on protein-berry clots for 72 hours at a temperature of (4±2) ˚С has been investigated. The research results showed that the active acidity of the curd mass directly depends on the quality indicators of the protein-berry clots, namely, the pH value of the berry coagulant and the amount of its introduction. In addition, the change in the moisture-retaining capacity of curd mass based on protein-berry clots for 72 hours at a temperature of (4±2) ˚С has been determined.