Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Research of the radiation background on the grain processing enterprises of Kyiv
    (2017-04) Labzhynska, Мargaryta; Volodchenkova, Natalia
    The paper presents experimental data on the measurement of the radiation background at the grain processing enterprise of Kyiv. During the month research was carried out on the measuring of values of the radiation background in different areas of the enterprise – in production and ancillary premises, as well as on the territory of enterprise. The received values of the radiation background are placed in the range of permissible values, therefore the enterprise is radiation safe.
  • Ескіз
    Документ
    Food safety assessment of products
    (2017) Shysh, Ruslana; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Шкідливі та небезпечні виробничі чинники на спиртовому заводі
    (2017) Породько, Петро Вікторович; Ковбич, Владислав Олегович; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    Спиртова промисловість – одна із значних технічно розвинених галузей в Україні. Підприємства цієї галузі характеризуються досить складним технологічнимобладнанням (загальний рівень механізації в основному виробництві складає більше 90%) і фізико-хімічними процесами, а також шкідливими та небезпечними умовами праці.
  • Ескіз
    Документ
    Determine the effects of unusual situations
    (2016) Volodchenkova, Natalia; Hivrich, Olexandr
    This paper the research to assess the stability of structures manufacturing objects to the effects of negative factors. Estimation there was making explore using a method that establishes the procedure for calculating the value of the overpressure, which may be created during the combustion of gas-steam-air mixtures in production buildings. The proposed method of calculation of the overpressure size, which can be created by the burning of gas-vapor-air mixture in the buildings of institutions allows determine in advance the consequences of possible adverse or unusual situations and take timely structural and technical measures for preventing or minimizing it.
  • Ескіз
    Документ
    Safety of investment activity at food industry enterprises
    (2016) Basyuk, Tatiana
    The essence of security investments; allocated investment risk management as part of the security investment company; defined system of measures to reduce the risk of investment company. Визначено сутність безпеки інвестиційної діяльності; виділено управління інвестиційними ризиками як складової безпеки інвестиційної діяльності підприємства;зазначено систему заходів щодо зниження рівня ризику інвестиційної діяльності підприємства.
  • Ескіз
    Документ
    Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків
    (2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава Юріївна
    Дослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Зелена маса рослин з точки зору якості та безпеки для використання в харчових технологіях
    (2015) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Забезпечення соціально-економічної безпеки підприємства шляхом поєднання функцій менеджменту
    (2012) Венглюк, Інна Володимирівна
    Дослідження економічної безпеки підприємства набуває все більшої актуальності так, як діяльність підприємства пов’язана з постійною взаємодією із зовнішнім середовищем.
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза молока довготривалого зберігання
    (ПУЕТ, 2015) Аннєнкова, Надія Борисівна
    Проведено товарознавчу експертизу молока довготривалого зберігання. Встановлено, що його біологічна цінність значно поступається пастеризованому молоці, а тим більше свіжому. Проте усі розглянуті зразки цілком відповідають вимогам НД і безпечні для споживання.
  • Ескіз
    Документ
    Warning of origin of fire is on the enterprises of food industry
    (2013) Slobodyan, Olga; Zaets, Vira; Neshchadym, Larisa
    The most important task of all fire safety systems is insuring protection of people from the hazards of fire which are caused by burning process. and rescue people in case of fire. The essential task in operation of any object is to provide complete evacuation of all personnel in case of fire during one hour before the critical values of fire hazards shall appear.