Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Comprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nuts
    (2021) Mykhalevych, Artur; Bandura (Kuzmyk), Uliana
    Many people lack adequate amounts of foods that are rich in the nutrients needed for health and a productive life. Deficiencies of iron, vitamin A and iodine are also widespread; about 300 million people are affected every year, and a much greater number are at risk of these deficiencies. Sauce products are able to diversify the human diet, regulate the nutritional value of the main dish through a combination of prescription components, mainly of plant origin, which increase the biological value. According to world experience, the defining characteristic of food products is their quality.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості карамельних виробів
    (2015) Богданович, Людмила Олексіївна; Аннєнкова, Надія Борисівна
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості ігристих вин вітчизняного виробництва
    (2015) Несміянова, Марія Валеріївна; Аннєнкова, Надія Борисівна