Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Comprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nuts(2021) Mykhalevych, Artur; Bandura (Kuzmyk), UlianaMany people lack adequate amounts of foods that are rich in the nutrients needed for health and a productive life. Deficiencies of iron, vitamin A and iodine are also widespread; about 300 million people are affected every year, and a much greater number are at risk of these deficiencies. Sauce products are able to diversify the human diet, regulate the nutritional value of the main dish through a combination of prescription components, mainly of plant origin, which increase the biological value. According to world experience, the defining characteristic of food products is their quality.Документ Оцінка якості карамельних виробів(2015) Богданович, Людмила Олексіївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаДокумент Оцінка якості ігристих вин вітчизняного виробництва(2015) Несміянова, Марія Валеріївна; Аннєнкова, Надія Борисівна