Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oils(2016) Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Belemets, TatianaCultured milk foods should be consumed daily, because they include due to high food and biological value. Admittedly, milk fat contains 60...65% SFA, in the proportion of SFA to UFA are about — 0.5, in contrast to the «ideal fat» — 0.7...0.8. Therefore, the development of components for enriching fat cultured milk foods, as a source of unsaturated fatty acids, is the actual task of researches.Документ Стійкість купажу натуральних рослинних олій під час оброблення та зберігання(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Белемець, Тетяна Олександрівна; Федонюк, Марія АнатоліївнаЗа оцінкою агенства Bloomberg Raning (провайдер фінансової інформації) Україна, відповідно до стану здоров’я населення, займає 99 місце зі 145 держав. Це насамперед пов’язане з несприятливою екологічною ситуацією у багатьох густонаселених районах та порушенням правильної структури харчування. According to the agency Bloomberg Raning (financial information provider) Ukraine, in accordance with the state of health of the population, took 99th place out of 145 countries. This is primarily due to the unfavorable ecological situation in many densely populated areas and the violation of the right eating patterns.