Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Рентгеноскопічні дослідження кремів із збитих вершків з різними видами цукрів(2020) Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Можарівська, Світлана Володимирівна; Камбулова, Юлія ВікторівнаДокумент Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material(2012) Pasichnyi, Vasyl; Yastreba, YuliaThe results obtained confirm the possibility of effective use of alginate gels with mushroom raw material. Отримані результати підтверджують можливість ефективного використання альгінатних гелів з грибною сировиною.Документ Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels(2014) Pasichnyi, Vasyl; Yastreba, Yulia; Bilotserkivets, M.Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.