2024

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45760

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    European dimensions of sustainable development
    (2024) National University of Food Technologies
    Proceedings of the VI International Conference on European Dimensions of Sustainable Development present abstracts of the reports of the Conference held on May 15 – 17, 2024 at the National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine (online) under the support of Erasmus+ projects #101085243-ProEU-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCHRSCH and #101127449-EcoEurope-ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH. The proceedings cover economic, environmental and social aspects of sustainable development of European sustainability; advanced technologies for the sustainable development; russian invasion of Ukraine as the threat of European sustainability; as well as European Studies on sustainable development. Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті
    (2024) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті". Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.