Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Розробка інформаційної системи для відділу маркетингу хлібокомбінату(2024) Бахмат, Семен АндрійовичДокумент Система інформаційної підтримки приймання та складування товарів у магазинах мережі АТБ(2024) Юрчик, Володимир ВолодимировичДокумент Розроблення інформаційної системи, призначеної для підвищення ефективності функціонування банку(2024) Пожидаєв, Владислав ОлександровичДокумент Розроблення та впровадження програмного забезпечення для обчислення, аналізу платежів та графіка погашення кредитів(2024) Жолобняк, Антон АнатолійовичДокумент Розроблення системи інформаційної підтримки діяльності підприємства з виготовлення металоконструкцій(2024) Олійник, Вячеслав ВалерійовичДокумент Створення інтернет-магазину вітамінів та біодобавок(2024) Гарбар, Жанна ЮріївнаДокумент Розроблення web-сайту для піцерії на платформі Sublime(2024) Федотов, Іван ВалерійовичДокумент Розробка інформаційної системи підтримки діяльності підприємства з виготовлення меблів(2024) Рибарчук, Маріна ІванівнаДокумент Розробка системи автоматизації процесу виробництва бубликів(2024) Демченко, В’ячеслав ОлександровичДокумент Розробка системи автоматизації управління подачі целюлозної маси на папероробну машину(2024) Сопчук, Ростислав ЛюбомировичДокумент Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Мельник, Аліна СергіївнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консервів на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Голуб, Андpій ВолодимировичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу з виробництва консервів для дитячого харчування на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Вовк, Олександра ВолодимирівнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод» м. Біла Церква(2024) Бродніков, Владислав ВадимовичДокумент Пpоект будiвництвa фруктового цеху на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Барановський, Дмитро ГеннадійовичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва зернових батончиків з горіхами та шоколадом для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2024) Коваленко, Яна СергіївнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія Вікторівна