Навчальні посібники
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)(2010) Дробот, Віра Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Білик, Олена Анатоліївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Степаненко, Тетяна Олександрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаУ навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry.