2012
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13187
Переглянути
Документ Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв(2012) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми застосування мембранних технологій у переробній і харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій у харчовій промисловості; розроблення і застосування полімерних і керамічних мембран у харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій у підготовці питної води та очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній і харчовій промисловості. The problems of application of membrane technology in food processing and food Industry: Theoretical basis of membrane technology in food production, the development and application of polymeric and ceramic membrane in food industry, modern equipment for the implementation of membrane processes , the use of membrane technology in the preparation of drinking water and industrial wastewater treatment . Intended for scientists, researchers, engineers and technicians who definite problems involved in processing and food industry.