2022
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38026
Переглянути
Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2022) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і здобувачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes summaries of the reports of the participants of the 11th All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Increasing the Efficiency of the Activities of Enterprises in the Food and Processing Sectors of the Agricultural Industry", in which topical issues of the functioning and development of business entities were considered, and resource, innovation-investment, financial, managerial and foreign economic problems were highlighted activities of enterprises. It is intended for scientists, teachers, post-graduate students and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises in the food and processing sectors of the agro-industrial complex in modern economic conditions.