2021
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34047
Переглянути
Документ Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі(2021) Національний університет харчових технологійЗбірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспектробництві», яка відбулась 15 вересня 2021 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань кондитерської галузі, зокрема шляхам покращення якості кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами кондитерської галузі.Документ Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві(2021) Національний університет харчових технологійЗбірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, яка відбулися 14 вересня 2021 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської галузі, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.