root.skip-to-content
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
Ключові слова
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.НАССР
1
search.filters.subject.натуральний сливовий порошок
1
search.filters.subject.програми-передумови
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOOD
(
2024
)
Свинтак, Валерія Олегівна
Показати більше