Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесів перемішування і аерування у ферментаторі періодичної дії об’ємом 100 м3(2024) Кузь, Іван ТарасовичДокумент Техніко-економічний аналіз ефективності біотехнологічного виробництва органічних кислот(2024) Тимощук, Олександр АндрійовичДокумент Біологічно активні речовини мікробного походження для космецевтики(2024) Зьолко, Тетяна ВасилівнаДокумент Дослідження процесу перемішування ферментера з механічним пристроєм ємністю 60 м3(2023) Романовський, Максим ВікторовичДокумент Бактеріоцини грамнегативних бактерій(2022) Ширай, Вікторія ОлександрівнаДокумент Досягнення біотехнології для одержання жиророзчинних вітамінів(2022) Ірклієнко, Наталія ПетрівнаДокумент Антибактеріальні властивості базидієвих грибів(2022) Бондарук, Світлана ВолодимирівнаДокумент Документ Дослідження та удосконалення процесів сушіння дріжджів для забезпечення конкурентноздатності готової продукції в умовах мініпивоварні(2021) Воловод, Ростислав ВолодимировичДокумент Сучасні аспекти біотехнології хітинолітичних ферментів(2021) Кривець, Тетяна Юріївна