2023
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40811
Переглянути
Документ Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока(2023) Національний університет харчових технологійУданому виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока», яка проводиться Національним університетом харчових технологій в рамках проведення виставки технологій для харчової промисловості Inprodmash & Upakovka. Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі, розвитку економіки та менеджменту виробництв різної продуктивності. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденційрозвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей , крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності та екотуризму. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харвоих виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей та розроблення нішової продукції для НоReCa в туризмі в Україні та світі.