2023

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40811

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції
    (2023) Національний університет харчових технологій
  • Ескіз
    Документ
    Якість і безпека харчових продуктів
    (2023) Національний університет харчових технологій
    Подано наукову інформацію у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції, презентовані новаторські ідеї в галузі підвищення якості та безпечності харчових продуктів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії. Розглянуто аспекти технічного регулювання у Україні, а також актуальні питання у сфері lean-виробництва харчової продукції, підприємництва та торгівлі.