Курси та конспекти лекцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7502
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Корпоративне управління(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Скопенко, Наталія Степанівна; Шекмар, Надія Андріївна; Бойко, Ірина АнатоліївнаКонспект лекцій призначений для вивчення теоретичних положень корпоративного управління та набуття практичних навичок щодо вирішення основних проблем, які виникають при управлінні корпораціями. Вивчення дисципліни корпоративне управління базується на вивченні таких дисциплін: «Основи менеджменту», «Економіка підприємства», «Операційний менеджмент», «Маркетинг». Lecture is designed to explore theoretical positions corporate governance and practical skills to address major problems that arise in the management of corporations. study discipline of corporate governance is based on a study of the following subjects: "Principles of Management", "Business Economics", "Operations Management "," Marketing ".Документ Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаУ конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.Документ Планування і контроль на підприємствах: Конспект лекцій для для студ. напряму підготовки сп.6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаУ конспекті висвітлено питання теорії, методики і практики планування та контролю діяльності промислового підприємства в умовах ринку. Розглянуті форми, методи та процеси планування і контролю на підприємстві, наведено особливості складання планів на підприємствах харчової промисловості.