Курси та конспекти лекцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7502
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах(2007) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаВ курсі лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах». Мета дисципліни – надати студентам необхідних знань з теорії та практики організації ефективної діяльності підприємств консервної промисловості шляхом вивчення теоретичних основ курсу, принципів і методів оптимальної організації основного та допоміжного виробництв, способів удосконалення управління підприємством та використання внутрішньовиробничих резервів. The course lectures are given educational material subjects "Organization, planning and management of production on enterprises". The purpose of discipline - to provide students with the necessary knowledge of the theory and practice of effective business enterprise canning industry by examining the theoretical foundations of the course, the principles and methods of optimal organization of main and auxiliary industries, ways of improving enterprise management and the use of internal reserves.Документ Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаУ конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.Документ Планування і контроль на підприємствах: Конспект лекцій для для студ. напряму підготовки сп.6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаУ конспекті висвітлено питання теорії, методики і практики планування та контролю діяльності промислового підприємства в умовах ринку. Розглянуті форми, методи та процеси планування і контролю на підприємстві, наведено особливості складання планів на підприємствах харчової промисловості.