Практикуми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7523
Переглянути
Документ Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості(2017) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаВ лабораторному практикумі розглянуто аспекти нормативно-правової бази для створення інноваційних продуктів харчової промисловості. Наведено приклади пошуку інформації за темою наукового дослідження та оформлення отриманих наукових результатів. Також представлено методики розрахуноку глікемічного індексу консервованих продуктів, визначення вмісту нітратів у плодоовочевій сировині, визначення показників харчової, енергетичної та біологічної цінності продуктів харчування.The laboratory workshop discusses aspects of the regulatory framework for the creation of innovative food products. Examples of information retrieval on the topic of scientific research and design of the obtained scientific results are given. Methods of calculation of glycemic index of canned foods, determination of nitrates in fruit and vegetable raw materials, determination of indicators of nutritional, energy and biological value of foodstuff are also presented.