Практикуми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7523
Переглянути
Документ Мікробіологія галузі. Лабораторний практикум.(2013) Тетеріна, Світлана Миколаївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Красінько, Вікторія ОлегівнаУ лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “Мікробіологія галузі” для студентів професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння кожної теми та розписано послідовність виконання лабораторних робіт та опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни.