Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виготовлення інулінвмісного розчину з топінамбура (Патент на корисну модель № 102941 UA.)(2015) Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Українець, Анатолій Іванович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаОтриманий патент на корисну модель стосується технології виробництва інулінвмісного розчину для харчової та фармацевтичної промисловостей, а саме до технологічних процесів, в яких передбачено очищення екстракту топінамбура за допомогою вапняного молока. The got patent on an useful model touches technology of production inulin of containing solution for food and pharmaceutical industry, namely to the technological processes in that cleaning of extract of topinambour is envisaged by means of limewater.Документ Спосіб виготовлення інулінвмісного розчину з топінамбура (Патент на винахід № 112818 UA)(2016) Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Українець, Анатолій Іванович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаОтриманий патент на винахід стосується технології виробництва інулінвмісного розчину для харчової та фармацевтичної промисловостей, а саме до технологічних процесів, в яких передбачено очищення екстракту топінамбура за допомогою вапняного молока. The got patent on an useful model touches technology of production inulin of containing solution for food and pharmaceutical industry, namely to the technological processes in that cleaning of extract of topinambour is envisaged by means of limewater.Документ Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками (Патент на корисну модель №99567)(2015) Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина СергіївнаСклад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками, що включає рослинну сировину, при чому як рослинна сировина використовується дрібнодисперсне кріопюре із топінамбуру в кількості 88•92% та дрібнодисперсне кріопюре із лимонів або обліпихи в кількості 8 ... 12 %. The composition of the puree product on the basis of Jerusalem artichokes with fruit additives, which includes vegetable raw materials, with the use of finely dispersed cryopurea from artichoke in the amount of 88 • 92% and finely divided cryopyra from lemons or sea buckthorn in the amount of 8 ... 12% as vegetative raw material.