Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб визначення кількісного складу борошняної суміші (Деклараційний патент на винахід № 42271)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Богомолов, Олексій Васильович; Камбулова, Юлія ВікторівнаСпосіб визначення кількісного складу борошняної суміші, який включає зважування наважки зразку, вимірювання кількісного показника і визначення відсоткового вмісту одного із компонентів суміші, який відрізняється тим, що вимірюють водо поглинальну здатність суміші та визначають відсотковий вміст одного із компонентів борошняної суміші за калібрувальним графіком. A method for quantifying the composition of flour mixtures, comprising a sample weighing of the sample measurement and determination of quantitative indication of the percentage of one of the blend components, characterized in that the measured water absorption capacity of the mix and determining the content of a component of the flour mix according to a calibration curve.Документ Спосіб одержання пісочного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36480)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара ЧеславівнаСпосіб одержання пісочного напівфабрикату, який включає процес приготування цукрово- масляної маси, заміс тіста та випікання, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої цукрово-масляної маси додають покращувачі структури добавки – 0,3-0,7 % дифосфату натрію і 0,3-0,8 % гліцерину, а як борошняна сировина використовується цільнозмелене (або обойного помелу) борошно зерна ячменю. The method for producing semi-finished sand, which process comprises preparing an oil-sugar mass kneading and baking, characterized in that at the stage of knocked sugar mass is added oil-structure improvers additives – 0,3-0,7 % Sodium diphosphate and 0,3-0,8 % glycerol, and as a raw material used wholegrain flour barley flour.Документ Спосіб одержання бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36479)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Богомолов, Олексій Васильович; Панченко, Іван Архіпович; Савгіра, Юрій Олексійович; Тіщенко, Леонід Миколаєвич; Полевич, Віталій Вадимович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Камбулова, Юлія ВікторівнаСпосіб отримання бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно-цукрової збивної маси, змішування з борошном, випікання, охолодження та визрівання, який відрізняється тим, що на етапі одержання яєчно-цукрової збитої маси додають поліпшувачі структури – 0,4-1,0 % гліцерину і 0,3-0,8 % ацетату або цитрату натрію, а як борошняну сировину використовують суміш із борошна високого виходу або цільнозмеленого зерна різних злаків – ячменю або гречки або тритікале і пшеничного борошна вищого гатунку або без нього. The method for producing semi-finished biscuit, which comprises preparing a sugar-egg whipped mass, mixing with flour, baking, cooling, and maturing, characterized in that at the stage of the egg-sugar knocked mass added structure improvers – 0,4-1,0 % glycerol and 0,3-0,8 % acetate or sodium citrate, and flour as raw material, a mix’s of flour or high-yield variety of whole-grain cereals - barley or buckwheat or tritikale and wheat flour or not.