Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Ярославські» (Патент на корисну модель № 129771)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Яковенко, Ярослава МиколаївнаКорисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких січених напівфабрикатів загального харчування та низької собівартості, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збагачені моно- та поліненасиченими жирними кислотами. The utility model belongs to the food industry, namely the meat industry, and can be used in the production of food products. The utility model is based on the task of developing meat-containing chopped semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, enriched with mono- and polyunsaturated fatty acids.Документ М’ясовмісний хліб «Єлизаветинський» (Патент на корисну модель № 127624)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Попова, Єлизавета СергіївнаКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме – до виробництва м'ясних хлібів. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісного хліба з використанням додаткових джерел білків тваринного походження, а саме м'яса мускусної качки та рибної сировини, які забезпечували б одержання нового виробу зі збалансованим складом поживних речовин. Поставлена задача вирішується за рахунок того, що м'ясовмісний хліб, який містить шпик твердий, борошно пшеничне, згідно зі способом містить м'ясо качки мускусної, фарш товстолобика, суху молочну сироватку, альбумін сироватки крові, препарат розчинної клітковини Fiber, меланж сухий. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of meat loaves. The utility model is based on the task of developing meat-containing bread using additional sources of animal protein, namely musk duck meat and fish raw materials, which would provide a new product with a balanced composition of nutrients. The problem is solved due to the fact that meat-containing bread containing solid lard, wheat flour, according to the method contains musk duck meat, minced silver carp, dried whey, whey albumin, soluble fiber preparation Fiber, dry mеlange.Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду (Патент на корисну модель № 121969)(2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана ОлександрівнаКорисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до виробництва січених м'ясомістких напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких січених напівфабрикатів з добавкою порошку з кісточок червоного винограду, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of minced meat-containing semi-finished products. The utility model is based on the task of developing meat-containing chopped semi-finished products with the addition of red grape seed powder, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Ярославські» (Патент на винахід № 121264)(2020) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Яковенко, Ярослава МиколаївнаВинахід належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. Задачею, на вирішення якої направлений винахід, є розробка м'ясовмісних січених напівфабрикатів загального харчування та низької собівартості, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збагачені моно- та поліненасиченими жирними кислотами.Документ М’ясовмісний хліб «Єлизаветинський» (Патент на винахід № 121254)(2020) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Попова, Єлизавета СергіївнаВинахід стосується м'ясовмісного хліба, який містить шпик боковий, борошно пшеничне, м'ясо качки мускусної, фарш товстолобика, суху молочну сироватку, препарат Апроред, клітковину рослинну Фібра 110, меланж сухий. В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясовмісного хліба з використанням додаткових джерел білків тваринного походження, а саме м'яса мускусної качки та рибної сировини, які забезпечували б одержання нового виробу зі збалансованим складом поживних речовин. The invention relates to meat-containing bread, which contains lard, wheat flour, musk duck meat, minced silver carp, dry whey, Aprored, vegetable fiber Fibra 110, dry melange. The invention is based on the problem of developing meat-containing bread using additional sources of animal protein, namely musk duck meat and fish raw materials, which would provide a new product with a balanced composition of nutrients.