Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва білтонгу з м’яса (Патент на винахід № 109352)(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Єленець, Юлія Анатоліївна; Бомко, Ірина ВасилівнаВинахід належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва в'ялених і сушених м'ясопродуктів. В основу винаходу поставлена задача виробництва білтонгу шляхом скорочення процесу ферментації за рахунок використання на стадії підготовки сировини суміші харчових кислот і їх солей та використання визрівання з ензимами. The invention relates to the meat industry, namely to the production of dried and dried meat products. The invention is based on the problem of production of belting by reducing the fermentation process through the use at the stage of preparation of raw materials of a mixture of food acids and their salts and the use of maturation with enzymes.