Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Галети (Патент на корисну модель № 112216)(2016) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Усатюк, Надія Михайлівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Усатюк, Світлана ІванівнаГалети містять борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, кухонну сіль, цукор білий, соду харчову, кислоту молочну, які відрізняються тим, що додатково вносять порошок з моркви або з паприки та воду. The hardtacks contain high grade wheat flour, pressed baking yeast, salt, white sugar, soda, and lactic acid, which are different in that they additionally add powder from carrots or paprika and water.Документ Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115498 UA)(2017) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаВинахід відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.Документ Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115499 UA)(2017) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаВинахід відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.Документ Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112245 UA)(2016) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.Документ Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA)(2016) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101980)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з моркви, сухе молоко, пектин та воду у такому співвідношенні компонентів, %: олія соняшникова рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; оцет 6,7; порошок з моркви 10,0…16,0; пектин 2,6…3,4; сухе молоко 3,7…4,3; цукор 2,8; сіль 1,0…1,6; вода 65,8…55,4. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %). Egg powder is used as eggs and salt, carrot powder, powdered milk, pectin and water are introduced further.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101955)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, додатково введено сіль, порошок з шпинату, сухе молоко, пектин та воду, а як яйця введено яєчний порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 66,0…59,2; порошок з шпинату 9,0…11,0; пектин 2,6……3,4; сухе молоко 4,5…5,5; цукор 2,8; оцет 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, spinach powder, powdered milk, pectin and water.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101954)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з яблук, порошок з апельсинів, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,0…7,0; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 65,0…57,2; порошок з яблук 14,0…18,0; порошок з апельсинів 1,8…2,2; сухе молоко 1,8…2,2; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-ий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, powdered apples, powdered orange, powdered milk and water.Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101709)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з банана, пектин, какао порошок, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас. %: олія соняшникова, рафінована 4,7…6,7; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 0,4…1,2; вода 69,5…50,3; порошок з банана 9,6…15,6; пектин 2,6…3,4; какао порошок 1,3…1,7; сухе молоко 5,4…6,0; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-вий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %), egg use egg powder and additionally make salt, banana powder, pectin, cocoa powder, milk powder and water in the following ratio of components, wt. %: sunflower oil, refined 4.7...6.7; powdered eggs 2.0...2.4; salt 0.4...1.2; water 69.5...50.3; banana powder 9.6...15.6; pectin 2.6...3.4; cocoa powder 1.3...1.7; powdered milk 5.4...6.0; white crystalline sugar 2.8; table vinegar, 3% 6.7.Документ Самбук яблучний з овочевим порошком(2015) Іваненко, Ольга Андріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичБурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »