Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси для дитячого харчування (Патент на корисну модель № 130549)(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр ІгоровичКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва вареної ковбаси для дитячого харчування. Недоліком відомого складу є низький рівень належної кількості вітамінів, не збалансованість за жирно-кислотним та білковим складом, необхідним для дитячого організму. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення м'ясного фаршу для виробництва ковбаси вареної для дитячого харчування, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The utility model belongs to the food industry and can be used to produce cooked sausage for baby food. The disadvantage of the known composition is the low level of the proper amount of vitamins, not the balance of fatty acid and protein composition required for the baby's body. The utility model is based on the task of developing minced meat for the production of cooked sausage for baby food, enriched with vitamins and trace elements, with high organoleptic characteristics.Документ Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 36673 А)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Католик, Дмитро Володимирович; Глущенко, Генадій АнатолійовичСпосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзій на квасоля в кількості 2-4% до маси основної сировини. Method wherein the stage extrusion cooking meat attached to the beans in the amount of 2-4% by weight of the main raw material.Документ Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 33645 А)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра ІзидорівнаСпосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзійний рис в кількості 4-7% до маси основної сировини у гідратованому вигляді у співвідношенні - екструзійний рис : вода 1:2. Method wherein the stage making extruded rice stuffing is added in an amount of 4-7% by weight of the main raw material in the hydrated form in the ratio - extrusion ing features: water 1:2.